Wondermiddeltjes voor mooie zomerbenen

Het ziet ernaar uit dat de zomer eindelijk in het land is, en dus worden zomerjurkjes en zwierige rokjes weer uit de kast gehaald. Wij geven u enkele wonderproducten mee die écht helpen om uw kleding via mooie, verzorgde benen extra in de verf te zetten.


Braun Silk-épil 7 Skin Spa Het is algemeen geweten dat epileren je benen nu eenmaal langer glad en zacht houdt, maar de Skin Spa van Braun gaat nog net dat stapje verder. Niet alleen is deze wet & dry epilator (hallo, uitgebreid bad!) de beste epilator die we al getest hebben, de bijgevoegde exfoliatieborstel deed ons helemaal overstag gaan.

De SkinSpa epilator maakt, net als de meeste Braun epilators overigens, gebruik van de close-grip technologie, waardoor zelfs haartjes van een halve millimeter niet aan de mesjes ontsnappen.
Bovendien is deze Silk-épil uitgerust met een lichtje waardoor je extra nauwkeurig te werk kan gaan De flexibele kop en het hoogfrequentie massagesysteem zorgen ervoor dat de epilator mooi je lichaamscontouren volgt en je huid niet geïrriteerd geraakt. De epilator is snoerloos, waterdicht en heeft verschillende snelheden.

Daarnaast wordt deze SkinSpa editie geleverd met een peelingborstel: 10.000 fijne haartjes vegen zachtjes de dode huidcellen weg en stimuleren de regeneratie van het huidoppervlak waardoor je achterblijft met een zuivere, glanzend gladde huid. Wat willen we nog meer voor onze benen?

Gilette Venus & Olaz scheermesjes Meer fan van het scheermesje? Test dan zeker de Venus&Olaz scheermesjes van Gilette eens uit: vijf mesjes worden omhelsd door roomzachte Olaz Moisture Bars die je benen diep hydrateren waardoor scheerschuim vooraf en zelfs bodylotion achteraf quasi overbodig is. Bovendien ruiken deze moisture bars overheerlijk.

De kop beweegt vlot over je benen en zelfs over de knieën en laat je toe om je in een handomdraai te scheren tijdens de douche zonder je te snijden of te kliederen met scheerschuim. Een van de weinige producten die precies doen wat de reclame je belooft.

Caudalie Divine Legs We weten allemaal dat te veel blootstelling aan de zon schadelijk kan zijn, bovendien zijn veel Belgen gezegend met kuiten die zelfs onder de heetste zonnestralen hun melkwit allure behouden. Voor hen -en voor ons- is er nu Caudalie Divine Legs: geen zelfbruiner, maar een soort van bodymake-up die ontzettend lang houdt en geen strepen nalaat op je kleren.

Wie dus een instant kleurtje wil hoeft zich hier enkel maar mee in te smeren en ’s avonds douche je alles er weer gewoon af. Bovendien bevat Divine Legs enkele iriserende elementen die je benen een prachtige diepe gloed geven. Fan!

Soleil de La Mer – The Face and Body Gradual Tan We mochten u al meedelen dat La Mer een heerlijke collectie zonneproducten op de markt heeft, en deze nieuweling past perfect in het rijtje luxueuze producten dat dit skincaremerk reeds op de markt heeft gebracht.

Langzaam maar zeker geeft deze zijdezachte bodylotion je huid een zomers tintje, maar La Mer zou La Mer niet zijn moest dit product zich enkel focussen op de uitstraling van de huid, en niet op de kwaliteit ervan. Wie deze bodylotion gebruikt geeft de huid niet alleen een gelijkmatige, natuurlijk ogende gouden glans maar verstevigt haar ook nog eens door het natuurlijke vernieuwingsproces te versnellen.

Dove Summer Glow bodylotion met zelfbruiner Er is een reden waarom dit product uit de rekken vliegt en die reden is simpel: Dove Summer Glow wérkt. Deze bodylotion met zelfbruiner zorgt ervoor dat je geleidelijk aan bruiner wordt en bestaat in twee versies: eentje voor de lichte huid en eentje voor de reeds gebruinde huid.

De bodylotion trekt redelijk snel in en geeft snel een subtiel resultaat met als mooiste bijkomstigheid: de penetrante zelfbruiner geur valt bij Dove Summer Glow bijna niet op.

Etat Pur Actieve stof A92 Escine Etat Pur won de Knack Weekend Beauty Award in de categorie ‘beste nieuwkomer’ en we hoeven je dus niet meer te vertellen dat hun actieve ingrediënten onze schoonheidsroutine helemaal veranderd hebben. De actieve stof Escine wordt aanbevolen voor zware benen, omdat het natuurlijk molecuul escine bekend staat om zijn venotonische, kalmerende en drainerende eigenschappen.
Iedereen kent wel het gevoel van vermoeide, zware benen, zeker wanneer het warm is of je hebt urenlang lopen soldenshoppen. Dit actief ingrediënt helpt niet alleen om het ontstaan van een gevoel van zware benen te voorkomen maar ook om dit gevoel te verminderen wanneer dit eenmaal aanwezig is.

Biotherm Celluli Laser Intensive Night Cellulitis is jammer genoeg genetisch en gedragsgebonden, en dat wil zeggen dat je er vaak niet aan kan ontsnappen. Voldoende water drinken en diepe massages zouden het kwaad tijdelijk kunnen bestrijden, en evenveel kan gezegd worden van de Celluli Laserlijn van Biotherm.

Deze lichaamsverzorging voor de nacht verrijkt met Biofibrine, plantenextracten als wingerd en ruscus en cafeïne maakt de huid steviger en gladder terwijl de crème-geltextuur onmiddellijk door de huid wordt opgenomen en een frisse aromatische geur achterlaat. De geur en textuur van deze verzorging alleen al stimuleert om jezelf iedere avond grondig in te wrijven met deze crème, waardoor bloedcirculatie gestimuleerd wordt.

Nuxe Huile Prodigieuse Moeten we jullie nog kennis laten maken met dit product? Deze droge olie ontsproot in 1991 uit de nood van een jonge moeder die een snelle, handige verzorging wilde zonder zichzelf tekort te doen.

De Huile Prodigieuse, Nuxes bestseller, voedt, herstelt en beschermt gelaat, lichaam en haar dankzij haar unieke concentratie aan Kostbare Waardevolle Oliën (30%) en Vitamine E.

In één gebaar verfraait ze de huid en doet ze het haar glanzen. Bovendien is de olie er nu ook in een kostbare ‘Or’ editie. Voor mooie, glanzende benen die iedereen het nakijken geven.

(KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content