Sienna Miller toont goudroze lokken op British Fashion Awards

03/12/13 om 16:20 - Bijgewerkt om 16:20

Bron: Knack Weekend

De goudblonde lokken van de actrice kregen voor de British Fashion Awards in Londen een extra kleurtje. Dat schrijft de Britse Grazia Daily.

De goudblonde lokken van de actrice kregen voor de British Fashion Awards in Londen een extra kleurtje. Dat schrijft de Britse Grazia Daily.

Het kapsel van Sienna Miller is in Hollywood uitgegroeid tot een klassieker. De actrice wordt al jaar en dag met dezelfde kleur en lengte gespot. Goudblonde lokken tot op de schouders, dat is hét kapsel waar de actrice al jarenlang trouw aan is. Het was dan ook even opkijken toen de actrice op de rode loper van de British Fashion Awards verscheen.

Zo had ze haar blonde lokken laten 'bijverven' met lichtroze. Dit zorgde voor een goudroze schijn. De kleuring is heel erg subtiel gedaan, waardoor het zelfs een soort van natuurlijk effect creëert. Toch is het niet de eerste keer dat Sienna Miller experimenteert met een roze kleuring in haar huur. Zo kleurde ze haar lokken al eens roze tijdens een vakantie in Ibiza samen met haar lief Tom Sturridge.

Dit keer kiest Sienna voor een iets subtielere tint van roze, waarmee jij zelfs zou kunnen experimenteren. Het is geen opvallende, schreeuwerige kleuring waardoor je het langer op je lokken zou kunnen laten.

De subtiliteit geeft het een bepaald gevoel van soberheid en is ook gewoon erg mooi. Het is meer gecompliceerd en mooier dan bijvoorbeeld een pastelkleurige coupe. Om haar nieuwe haarkleur nog meer te laten uitkomen, koos Sienna voor minimale make-up. Hierdoor kwamen haar gezicht en haar nog mooier uit. (LVR)

Lees meer over:

Onze partners