Actuele Thema's »

Kincorrecties nieuwste hype

maandag 16 april 2012 om 18u30

Als het van de Amerikanen afhangt, dan is een perfecte kin de nieuwe hype. Officiële cijfers tonen een exponentiële groei van het aantal kincorrecties, zowel bij mannen als bij vrouwen.

De Amerikanen willen een perfecte kin. Dat blijkt uit het jaarlijks verslag van de Amerikaanse Society of Plastic Surgeons. Het aantal esthetische correcties aan het uitstekend deel onder de mond is in 2011 met maar liefst 71 percent gestegen in vergelijking met het jaar voordien. 

Vooral voor de mannen lijkt een juiste kin belangrijk. Het totale aantal chirurgische ingrepen steeg er met 77 procent. Volgens de Amerikaanse arts Arts Darrick zijn gezag en zelfvertrouwen, die geassocieerd worden met een sterke kin, belangrijke drijfveren. Het is ook een van de redenen waarom hooggeplaatste mensen in de bedrijfswereld een sterke kin hebben. Toenemende videovergaderingen en -chatsessies spelen daarbij een indirecte rol, omdat men dan rechtstreeks wordt geconfronteerd met de eigen gelaatstrekken.

Ook bij vrouwen steeg het aantal ingrepen spectaculair, met 66 procent om precies te zijn. Verouderingen in het aangezicht zetten zich eerst op kin en kaak. Door de juiste rondingen zie je er doorgaans jonger uit, meteen de belangrijkste beweegreden.

Daarmee doen de kinnen het beter dan de borsten, althans in stijgingspercentage. Qua totaal aantal correcties liggen de borsten nog altijd ver voorop.

Er werden in 2011 zo'n 20.680 kinoperaties uitgevoerd in Amerika. De grootste stijging bevindt zich in de leeftijdscategorie van veertigplussers. (DB)

KnackWeekend-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Reacties

monika 64 | 18 april 2012

Beseffen ze allen waar ze mee bezig zijn???Ik hoop dat ze eens goed op hun tuit vallen dat het eens echt nodig isVroeger was je in toen je rookte,nu ben je in als er verbouwingen hebben plaatsgevonden Ze moesten eens de nodige operaties krijgen die echt nodig zijn,dan zouden ze wel anders piepen,dan is een kin of een rimpel niet belangrijk.Dan zal het maar echt doordringen wat ze doen met hun gezondheid

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse reizennieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:
 
  • Special Deco & Design
  • 10 om te zien: Nieuwe designtalenten, oude bekenden
  • Designer van het jaar: Marina Bautier

Whitepapers

Meest gedeeld