Een mascara van Chanel uit de automaat

26/04/13 om 16:38 - Bijgewerkt om 16:38

Bron: Knack Weekend

Chanel's nieuwste volume-mascara is ook verkrijgbaar via een automaat in het Britse warenhuis Selfridges.

Een mascara van Chanel uit de automaat

© Facebook

Om de lancering van hun nieuwste mascara in de kijker te zetten maakt Chanel gebruik van speciale automaten waar klanten de nieuwste volume mascara kunnen kopen. Het Londense warenhuis Selfridges is het enigste warenhuis met zo een automaat en ze staan er nog tot en met 8 mei. De 'Volume de Chanel' mascara heeft een unieke gepatenteerde 'snowflakes' borstel met een sneldrogende formule en hij is verkrijgbaar in zwart, donkerpaars of blauw. Door de speciale borstel krijg je langere en volumineuze wimpers en worden ze mooi van elkaar gescheiden.

Als je niet weet welke te kiezen: naast de automaten staan er make-up artists die je ogen opmaken en tips geven over welke kleur het beste bij je past. En als je een mascara koopt uit de automaat krijg je er nog een gratis proefstaaltje bij met een 'Glossimer' lipgloss en een preview van de nieuwe zomer make-upcollectie 'Jeux de Regards'.

De machine stond ook al op het Tribeca film festival in New York afgelopen woensdag en de sterren waren er dol op. De 'Volume de Chanel' mascara wordt wereldwijd gelanceerd op 3 mei en kost 30,50 Euro. (AV)

Onze partners