Actuele Thema's »

De beautyfavorieten van onze webredactie: make-up

dinsdag 10 juli 2012 om 09u33

© thinkstock

Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken.

Vandaag in beeld: make-up

Renske De Maesschalck gebruikt niet elke dag make-up, ondanks een overvol badkamerrekje met make-up producten. Tijdsgebrek is daarvoor de grootste reden. Wanneer ze wel tijd heeft of in de file heeft moeten staan zweert ze bij concealer, foundation en eyeliner. Lees hier meer over de favoriete make-upproducten van Renske.

Katrin Swartenbroux is niet te vinden voor een dichtgesmeerde huid, maar wél fan van allerlei trucjes om die natuurlijke healthy glow te verkrijgen. Hoewel ze de meerwaarde van een zorgvuldig opgemaakt gezicht inziet heeft ze daar niet elke ochtend tijd voor. Ze gaat echter zelden de deur uit zonder concealer en mascara. Lees hier meer over de favoriete make-upproducten van Katrin.

Laura Van Roey kiest resoluut voor de basics: enkel mascara en lipgloss. Ze vindt een natuurlijke look erg belangrijk en laat liever de gezonde buitenlucht haar teint ten goede komen. Lees hier meer over de favoriete make-upproducten van Laura.


Morgen: lichaamsverzorging


KnackWeekend-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over:

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse reizennieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:
 
  • Logeren tussen de druivenstokken
  • De Belgische huizen: 'De prutsers gaan eruit'
  • Sommelier Pieter Verheyde ontkracht wijnmythes

Whitepapers

Meest gedeeld