Bumble and Bumble Surf-lijn wordt uitgebreid

23/04/13 om 10:05 - Bijgewerkt om 10:05

Bron: Knack Weekend

Goed nieuws zonnekinderen, favoriet ons aller lokken, Bumble and Bumble, heeft van zijn bekende Surf Spray ook een shampoo en conditioner gemaakt.

Bumble and Bumble Surf-lijn wordt uitgebreid

Het is ondertussen al twaalf jaar geleden dat Bumble and Bumble de Surf Spray op de markt heeft gebracht. Deze unieke verstuiver gaf je lokken lekker veel structuur en volume, net alsof je een zomerse dag in de branding had gespeeld. In de zomer is de spray niet uit onze badkamer weg te slaan, dus u kan geloven hoe verheugd wij waren toen we zagen dat Bumble en Bumble ook andere producten aan de Surf-lijn heeft toegevoegd.

Surf Foam Wash Shampoo en Surf Creme Rinse Conditioner bevatten dezelfde ingenieuze mix van mineralen en plantaardige ingrediënten uit de zee waardoor je haar niet alleen gereinigd en gehydrateerd wordt, maar je lokken ook voorzien worden van heel wat body, textuur en een matte finish. Surfer girl is nu eenmaal een zomerlook die nooit uit de mode zal gaan.

In de Verenigde Staten worden de producten tegen mei verwacht, Belgen kunnen terecht op de Bumble-webshop, bij het Brusselse Senteurs d'Ailleurs of in de Cosmeticary filialen. (KS)

Onze partners