Blog Awards: Beauty finalisten

Elke dag zetten we een categorie van de Knack Weekend Blog Awards in de kijker. Vandaag zijn de Beauty finalisten als eerste aan de beurt.

In de wereld van beauty zijn deze tien bloggers geselecteerd als het beste wat Vlaanderen te bieden heeft. Stem hier op uw favorieten.

Nails and Cupcakes

De 25-jarige Isabelle blogt in haar vrije tijd over beauty en allerlei lekkers. Met een voorliefde voor nagellak en desserts, was de naam Nails & Cupcakes vrij snel gekozen. Op haar blog kan je terecht voor alles omtrent beauty, met de nadruk op huidverzorging. Ze geeft haar ongecensureerde mening over nieuwe producten en wisselt haar ervaringen met schoonheidsmiddeltjes af met recepten en reisverslagen.

It-Girl

It-Girl is al bezig sinds 2006 en is daarmee een van de eerste beautyblogs van het land. Ze brengt dagelijkse updates van alles wat reilt en zeilt in beautyland. Ze test nieuwe producten en geeft handige tips om ook jouw dagelijks beautyritueel wat vlotter te laten verlopen.

Joliette

Wat begon als een beautyblog gericht op studenten met een beperkt budget is uitgegroeid tot een blog die niet te plaatsen is in een hokje. Nu, aangezien we dat met de Blog Awards wel doen, leek beauty ons de meest aangewezen categorie.
De 27-jarige Antwerpse Jelissa schrijft over make-up, skincare, haarproducten en parfums. Daarnaast kan je er de laatste jaren ook steeds meer terecht voor een post over schoenen of handtassen.

Life is like a box of make-up

Op de blog van Sabine kan je meekijken achter de schermen van de beautyscène. Als gerenommeerde make-up artieste heeft ze al meerdere fotoshoots en producties gedaan waar ze de modellen van make-up en bijpassend kapsel voorziet. Ze is momenteel ook te zien in het Vijf-programma ‘Shoot’.

Mademoiselle Pia

De 24-jarige Freya laat ons op haar blog een kijkje nemen in haar – met beauty gevuld – leven. Ze schrijft over make-up en skincare, test nieuwe parfums en nagellakjes en deelt haar favoriete producten.

Snow White Glamour

De blog van de Gentse Hanne heeft heel wat te bieden voor beauty-liefhebbers. Haar positieve attitude vertaalt zich perfect naar recensies van nieuwe producten en andere beauty-artikels. Met een voorliefde voor alles wat met Disney te maken heeft, is er ook daar veel over te vinden. Verder laat ze af en toe het woord aan een gastblogger en brengt ze verslagen uit van unieke evenementen, vergezeld van leuke foto’s. Ook handtassen, mode en culinaire tips komen aan bod.

Mirror Reality

Een unieke blog aangezien we hier het standpunt van een man krijgen, toch wel een zeldzaam fenomeen in de beautywereld. ‘Phil’ geeft niet alleen tips voor mannen en hoe ze hun huid zo goed mogelijk kunnen verzorgen, maar bespreekt ook vrouwenproducten. Hij focust vooral op gezichtsverzorging, lichaamsproducten en parfums.

Suriel Suriel is de blog van Liene en Nanja, die beiden gedeeltelijk werken als make-up artiesten. Liene werd opgeleid door niemand minder dan Elke Willemen van M.A.C. en samen met Nanja vormen ze het ideale duo om tips te geven en producten uit te testen. Voor uitgebreide artikels en verslagen kan je terecht op hun blog.

Beauty Loves

Zelf omschrijft ze haar blog als een uit de hand gelopen hobby. Bezoekers kunnen er terecht voor reviews, artikels over nieuwe producten en handige filmpjes waarin je inspiratie kan opdoen.

Mostly Sunny

Opgegroeid in Taiwan en sinds enkele jaren wonende in België, vertelt Sunny op haar blog haar verhaal vergezeld van heel wat beautytips. Ze gebruikt haar specifieke culturele achtergrond om make-up tips te geven. Verder bespreekt ze nieuwe producten en schrijft ze artikels over haar persoonlijke favorieten. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content