Arganolie, het vloeibare goud van Marokko

Arganolie staat bekend om zijn hydraterende, voedende en herstellende eigenschappen.

Arganolie staat bekend om zijn hydraterende, voedende en herstellende eigenschappen. Door zijn rijkdom aan antioxidanten en omegavetzuren wordt hij gewaardeerd in de keuken Ć©n als schoonheidsmiddel om huid en haar soepel te houden.
NIVEA PURE & NATURAL GAMMA Deze uitgebreide lijn van verzorgingsproducten voor gezicht (reinigers: 4,99 euro, dagcrĆØme vanaf 6,99 euro) en lichaam (vanaf 4,59 euro) bevat biologische arganolie die de huid hydrateert en zacht maakt. Alle producten hebben een frisse geur en aangename, niet vette texturen die gemakkelijk uitsmeren en snel indringen.
In de supermarkt.
NATURELLE D’ORIENT Deze verzorgingsproducten met Frans Cosmebiolabel bevatten gegarandeerd geen parabenen, minerale oliĆ«n en siliconen. Het gamma is uitgebreid en bevat gelaats- en lichaamsverzorging (prijs niet meegedeeld). Blikvanger is een oliespray voor haar en huid, die volledig uit biologische arganolie bestaat. De formule maakt de huid meteen zacht, maar is al snel te rijk voor wie geen heel droge huid of haar heeft. De typische oliegeur vervliegt wel na een tijdje.
Exclusief bij Planet Parfum.
KIEHL’S SUPERBLY SMOOTHING ARGAN HAARVERZORGING Kiehl’s heeft al enkele lichaamsproducten in het Superblygamma en voegt daar nu haarverzorging aan toe. Weerbarstig, ruw haar dat de neiging heeft om te kroezen of te krullen wordt onder controle gehouden met gladmakende formules (shampoo 250 ml: 24 euro, conditioner 200 ml: 24,50 euro, masker 250 ml: 29 euro), zonder siliconen, sulfaten en parabenen.
www.kiehls.com, 03 226 14 60.

RITUALS MOUSSE AU HAMMAM Een aanrader voor in de douche is deze crĆØme (250 ml: 8,50 euro) die in luchtig schuim verandert. Ze voedt de huid met biologische arganolie en heeft een fris aroma van vijgen.
www.rituals.com. KƉRASTASE ELIXIR ULTIME Dit product (125 ml: 34 euro) bevat diverse oliĆ«n, waaronder arganolie, voor soepel, sterker, glanzend en beter beschermd haar. Je kunt het gebruiken voor of na de shampoo, als een intensieve verzorging, of op droog haar om kroezen tegen te gaan.
Bij de kapper. Sofie Albrecht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content