10 zomerse limited edition schoonheidsproducten

De zomer is in zicht, het moment dus om enkele limited edition schoonheidsproducten te scoren. Wij geven je 10 niet te missen zomeritems.

De zomer is in aantocht, dus nu is het de ideale periode om enkele exclusieve zomerversies van je favoriete beautyklassiekers te scoren. Wij gidsen je door de nieuwe lading limited edition zomeritems.

1. MAC powerchrome oogpotlood

Intense metallic tinten blijven het goed doen deze zomer. Met dit MAC oogpotlood uit de ’temperature rising’ limited edition collectie creëer je een glanzende, futuristische make-uplook.
Temperature Rising Powerchrome Eye Pencil, 19 euro, verkrijgbaar in de MAC-filialen 2. Guerlain light-diffusing primer

Geef je gezicht een zomerse gloed met deze primer van Guerlain. Het bevat corrigerende en perfectionerende parels die in contact met de huid veranderen in een verhelderende basis. Die matteert de teint, verdoezelt onregelmatigheden en verlevendigt de huid.
Guerlain Météorites Light-Diffusing Perfecting Primer, 55,50 euro, verkrijgbaar in de parfumerie 3. MAC lippenstift in Silly

Silly: een zeemzoete roze kleur die je lippen een ultravrouwelijke uitstraling met een girly accent geeft.
MAC Lipstick in kleur Silly, 18,50 euro, verkrijgbaar in de MAC-filialen
4. Marc Jacobs Daisy Sunshine

Fans van de parfumklassieker Daisy zullen zijn felgekleurde zomerzusje Daisy Sunshine Edition graag zien komen. De fruitige combinatie van lychee en abrikoos bezorgt je meteen een instant zomergevoel.
Marc Jacobs Daisy Sunshine Edition Eau de Toilette, 50 ml : 62 euro, verkrijgbaar in de parfumerie 5. NARS Nail Polish in Madness

Laat deze zomer die klassieke nagellakkleuren voor wat ze zijn en doe eens gewaagd met deze opvallende kleur. Het past perfect bij je felle bikinikleuren en de lak bevat bovendien UV-bescherming om verkleuring te vermijden.
NARS Nail Polish Madness, verkrijgbaar op www.asos.com en op www.liberty.co.uk
6. Honey Bronze Shimmer lip balm

Verwen je lippen met de Honey Bronze lippenbalsem van The Body Shop. Deze zomers geurende balsem herstelt en verzorgt niet enkel de lippen maar bezorgt ze ook een gouden glans. Voor de liefhebbers: The Body Shop heeft een volledige Honey Bronzelijn met onder meer ook glanzende huidolie, gezichtsgel en poeder voor de huid. Alle producten zijn gemaakt met fair trade honing en bijenwas.
7 euro, verkrijgbaar in The Body Shop en op www.thebodyshop.be
7. Calvin Klein One Summer

Naar goede gewoonte wordt deze uniseks geurklassieker ook deze zomer opnieuw in een vernieuwend jasje gestoken. De aroma’s van watermeloen, citrusvrucht, komkommer en munt doen denken aan een verfrissende duik bij hete temperaturen.
CK One Summer eau de toilette, 100 ml: 44 euro, verkrijgbaar in de parfumerie 8. Narcisso Rodriguez ‘For Her 10 Year Anniversary Fragrance’

Het iconische Narciso Rodriguez parfum viert zijn tiende verjaardag met deze zwarte versie.
88 euro, verkrijgbaar in de parfumerie
9. NARS Multiple in Puerto Vallarta

De Multiple, een vaste waarde in het NARS aanbod, krijgt een zomerse update met deze nieuwe ‘Puerto Vallarta’ tint. Breng het aan op je kaken, lippen, lichaam of rond de ogen voor een bronzen glans.
NARS Multiple, verkrijgbaar op www.asos.com en op www.liberty.co.uk
10. Stella McCartney Summer
Een vrolijke fles met heldere kleuren die perfect in je vakantiekoffer past en een combinatie van geuren bestaande uit limoen, groene appel en pioenroos.
Stella McCartney Summer, 100 ml: 47 euro, verkrijgbaar in de parfumerie (AC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content