Elzas, de wijnroute in 6 etappes

Elzas, de wijnroute in 6 etappesKnack Weekend Branded

Omringd door tal van wijngaarden, verstaan de Elzassische dorpen de kunst om ons terug in de tijd te voeren.


De beste shopadressen van Antwerpen

De beste shopadressen van AntwerpenKnack Weekend Branded

Dat Antwerpen een waar modelaboratorium is, wisten we al langer. Shopping wordt hier dan ook tot kunst verheven, met heel wat verrassende plekjes die klassieke tot ronduit excentrieke mode aanbieden.


Brussel, ondergewaardeerde schoonheid

Brussel, ondergewaardeerde schoonheidKnack Weekend Branded

Zelfs de Brusselaars lopen vaak achteloos langs echte pareltjes. Onbekende en ondergewaardeerde hoekjes die je niet in de gebruikelijke reisgidsen vindt.


Ronde van Frankrijk: van château naar château

Ronde van Frankrijk: van château naar châteauKnack Weekend Branded

Verwen jezelf deze herfst met een uitstap naar de beroemdste vorstenhoven! Ontdek de pracht en praal van Versailles, de wouden van Rambouillet of Fontainebleau, de rust van Clos Lucé...


Marseille: nieuwe architectonische hotspot?

Marseille: nieuwe architectonische hotspot?Knack Weekend Branded

Nieuwe musea en hypermoderne gebouwen: Marseille kreeg een ingrijpende opknapbeurt waardoor de stad op het gebied van architectuur een voorbeeld werd.


Spa, een oppeppende citytrip

Spa, een oppeppende citytripKnack Weekend Branded

Spa is een kuuroord dat bekendstaat om zijn eersteklas behandelingen. De stad ligt verscholen te midden van een schitterende en unieke natuur.


10 goede redenen om Zeeland te bezoeken

10 goede redenen om Zeeland te bezoekenKnack Weekend Branded

Een oneindigheid aan wilde stranden, verrukkelijke lokale specialiteiten, overal fietspaden en haventjes met de charme van een postkaart ... Zeeland vormt het ideale alternatief voor onze Belgische kust.


Bijzonder Rijsel: een andere kijk op onze Franse buren

Bijzonder Rijsel: een andere kijk op onze Franse burenKnack Weekend Branded

Op slechts een uurtje van Brussel barst de mooie noordelijke stad van de hippe en leuke adresjes en originele plekken waar je kunt flaneren. Een pluspunt voor jouw citytrip!1 reacties


Genieten van de nazomer ... in de Ardennen

Genieten van de nazomer ... in de ArdennenKnack Weekend Branded

Voor een mooie nazomer hoef je niet naar het buitenland. Ook in de Belgische Ardennen laten bossen en meren je genieten van hun kleurenpracht. Alle reden dus voor een heerlijk weekendje weg zonder dat je ver hoeft te rijden.


De drie leukste bestemmingen voor een weekendje met vriendinnen

De drie leukste bestemmingen voor een weekendje met vriendinnenKnack Weekend Branded

Ben je op zoek naar een sportief, cultureel of wellnessweekend? Wij presenteren je de drie leukste bestemmingen om zonder man of kinderen naar toe te gaan. En giechelen hoort er natuurlijk bij.


Gent verkennen met de kinderen?

Gent verkennen met de kinderen?Knack Weekend Branded

Het is perfect mogelijk om met kinderen op citytrip te gaan! En als je voor Gent kiest, wacht je een echte gezinsvriendelijke stad. De stad der graven, waar Leie en Schelde elkaar treffen, zal je spruiten van de ene verwondering in de andere doen vallen.


Bezoek eens een microbrouwerij!

Bezoek eens een microbrouwerij!Knack Weekend Branded

Bier is weer trendy geworden en weet een steeds deskundiger en nieuwsgieriger publiek voor zich te winnen. In België, Frankrijk en zelfs Italië openen kleine ambachtelijke brouwers hun deuren voor je.


Van Rotterdam naar Utrecht: relaxen en ontdekken

Van Rotterdam naar Utrecht: relaxen en ontdekkenKnack Weekend Branded

Nog maar net thuis van vakantie en alweer zin om andere oorden op te zoeken? Pik een weekend uit, en verken deze twee grote Nederlandse steden, die de harten stelen met hun winkeladresjes, musea en verkwikkende wandelingen.


Luik, een opkomende bestemming voor citytrips

Luik, een opkomende bestemming voor citytripsKnack Weekend Branded

De laatste jaren heeft het voormalige prinsbisdom haast gemaakt om zijn imago af te stoffen met nieuwe culturele instellingen en hippe adressen in overvloed. Alle reden dus om Luik 2.0 (opnieuw) te ontdekken!


De beste winkeladresjes van Amsterdam

De beste winkeladresjes van AmsterdamKnack Weekend Branded

Een weekend eropuit onder vriendinnen? Trek naar Amsterdam! Op slechts een boogscheut van ons land biedt deze stad van estheten, naast de betere deco- en designadressen van het moment, ook heel aparte kledingwinkels.


Tips voor een liefdesweekend in de herfst

Tips voor een liefdesweekend in de herfstKnack Weekend Branded

De liefde kent geen seizoen, maar van de warme herfstkleuren krijg je wel zin in een romantisch weekend met zijn tweetjes. En gelukkig is er geen gebrek aan geschikte locaties dicht bij huis!