De liefdesbrief van schrijfster Nele Reymen

De liefdesbrief van schrijfster Nele ReymenRadar

Valentijn is in het land en niemand beter om de liefde te bejubelen dan columniste Nele. Daarom een liefdesbrief van haar voor hem: een van de belangrijkste personen uit haar leven. En dat van u.


Donuts voor een betere wereld

Donuts voor een betere wereldRadar

Nele Reymen - Wraak nemen met 240 donuts. Dat is wat een verongelijkte footballsupporter deed in Amerika nadat hij uit het stadion gezet werd. Een prachtige idee in deze onrustige tijden, volgens columniste Nele.Een pleidooi voor het lezen

Een pleidooi voor het lezenRadar

Nele Reymen - Vanavond opent De Boekenbeurs opnieuw zijn deuren. De ideale gelegenheid voor columniste Nele om een pleidooi te houden. Voor het boek zelf, maar nog meer voor het lezen. Lees, zegt ze, al was het maar om het leed van de schrijver te verzachten.


Liefde voor de lul

Liefde voor de lulRadar

Nele Reymen - The Little Dude is de meest charmante penis die je in je leven al gezien hebt. Je wil hem knuffelen, over zijn glanzend kopje aaien en misschien zelfs zoenen. En ook al spuugt hij daarna in je oog, Columniste Nele wendt haar gezicht niet af.


Voor de vrouw met het kwakje in het haar

Voor de vrouw met het kwakje in het haarRadar

Nele Reymen - Vrouw verwart een bus bouwschuim met een bus haarschuim. Vrouw spuit schuim wild in het rond en belandt op de Spoeddienst. Ergens in Oost-Europa. Geef Tinternet een foto van een vrouw die ietwat bedrukt kijkt en een massa schuim op haar hoofd draagt en iedereen wordt zot. Columniste Nele incluis.


Alzheimer: Overblijven met niets, als niemand

Alzheimer: Overblijven met niets, als niemandRadar

Nele Reymen - Bittere tranen van columniste Nele vandaag op Wereld Alzheimerdag, met het afscheid van een grootmoeder en een cd-speler met klassiekers uit de goede oude tijd.1 reacties


Super stream me toch maar liever niet

Super stream me toch maar liever nietRadar

Nele Reymen - Camera's die hen 24/7 volgen, in de douche, op het toilet en tijdens het masturberen. Super Stream Me was het livestreamproject van twee Nederlandse documentairemakers. Een project dat ze zichzelf beter bespaard hadden, volgens columniste Nele.1 reacties


Steun voor de man met de langste penis ter wereld

Steun voor de man met de langste penis ter wereldRadar

Nele Reymen - Roberto Esquivel Cabrera, een 52-jarige Mexicaan is opgestaan als man met de langste (48,2cm) piemel ter wereld. Zijn eikel raakte bij die beweging de grond net niet. Columniste Nele steekt hem een hart onder de riem, ook al is de ruimte daar nauw bemeten.


Comédienne maakt parodieën op selfies

Comédienne maakt parodieën op selfiesRadar

Nele Reymen - De Australische comédienne Celeste Barber heeft haar frustratie omtrent wulpse en onrealistische selfies een plaats gegeven op Instagram door foto's van celebs te parodiëren. Een prachtig idee, volgens Nele Reymen.


Belgen daten liefst op het strand

Belgen daten liefst op het strandRadar

Nele Reymen - Volgens een ongetwijfeld grondig uitgevoerde studie blijken Belgen het liefst te daten op het strand. Nele Reymen fronste de wenkbrauwen, kneep de billen dicht en kroop in haar pen.