Biografie

Journaliste, rédaction en ligne Weekend.be


De nieuwe adressen van de Bib Gourmand 2016

De nieuwe adressen van de Bib Gourmand 2016Culinair

Een week voor de Michelingids zijn sterren uitdeelt, maakt de Bib Gourmand zijn selectie bekend van heerlijke en betaalbare restaurants in België, Luxemburg en Nederland.


Beleef de Guatemalteekse Zacapa Rum in zijn Brusselse pop-up bar

Beleef de Guatemalteekse Zacapa Rum in zijn Brusselse pop-up barCulinair

De premium rum Zacapa daalt, recht uit de bergen van Guatemala, enkele dagen af naar Brussel voor een food pairing met onze nationale trots, de chocolade. En niet zomaar eender welke chocolade, maar die van Pierre Marcolini. Dankzij Lorena Vasquez, vrouw in een mannenwereld en Zacapa Master Blender, komen we meer te weten over deze nectar.


8 dingen in België die de Fransen verbazen

8 dingen in België die de Fransen verbazenReizen

Voor vele Fransen is België in het beste geval synoniem van goede acteurs, surrealisme en Brussel. In het slechtste geval van moppen, frieten en bier. Maar wie er langer vertoeft ziet dat er in België reële verschillen zijn met Frankrijk die Fransen zelfs nooit echt gewoon worden.2 reacties
5 tips om niet te verdikken op het werk

5 tips om niet te verdikken op het werkBeauty

In een recente studie zeggen de helft van de ondervraagde werknemers dat ze aan overgewicht lijden, ongetwijfeld het gevolg van een sedentair leven en ongezond voedsel. Daarom heeft CarreerBuilder 5 tips op een rijtje gezet om weer fit op het werk te verschijnen.


In beeld: Weekend Beauty Awards 2014

In beeld: Weekend Beauty Awards 2014Beauty

Op 25 maart werden in het Kasteel Fond'Roy in Ukkel de Weekend Beauty Awards uitgereikt. De winnaars binnen de verschillende categorieën waren alvast dolenthousiast. Bekijk hier alvast de foto's van deze feestelijke avond.De 20 fabelachtigste plekken van de planeet

De 20 fabelachtigste plekken van de planeetReizen

Er zijn nog altijd prachtige natuurlijke fenomenen op aarde. We hebben de 20 fabelachtigste plekken op een rijtje gezet. Of ze nu oceanisch of geologisch zijn, allemaal stralen ze mysterie en poëzie uit. Geniet ervan.


Chanel, back in Dallas (in beeld)

Chanel, back in Dallas (in beeld)Mode

Eén keer per jaar brengt Chanel een Métiers d'Art collectie op de markt om het vakwerk van hun ateliers te tonen aan de wereld. Dit jaar vond de bijhorende show plaats in Dallas en was de collectie doorspekt van verwijzingen naar indianen en cowboys.
Een greep uit het aanbod rode Bordeauxwijnen

Een greep uit het aanbod rode BordeauxwijnenCulinair

Er bestaan enorm veel rode Bordeauxwijnen. Wij bieden u een greep uit het aanbod aan. Voor ieders budget, voor ieders smaak.


Belgen en Bordeauxwijn, een groot liefdesverhaal

Belgen en Bordeauxwijn, een groot liefdesverhaalCulinair

Dat Belgen van Bordeauxwijnen houden was al langer geweten. Maar die passie is zo groot dat een aantal Belgen hun liefde voor de Bordeauxwijn en de levensstijl van de Bordeauxstreek uiten door er domeinen op te kopen.


Smaakvolle rosé Bordeauxwijnen

Smaakvolle rosé BordeauxwijnenCulinair

Een rosé is een zomerwijntje. Wat biedt de Bordeauxregio u van moois? Een selectie.


Genieten van een witte Bordeauxwijn in 2013

Genieten van een witte Bordeauxwijn in 2013Culinair

Een witte Bordeauxwijn valt mooi te combineren met diverse gerechten gaande van de Aziatische keuken tot kazen en desserten. Een lijstje met lekkere Bordeauxwijnen voor 2013.