Videoportret: Sarah Mesritz

Elke week stelt een nieuwe strijder van designcollectief De Invasie zichzelf voor in onze Black Box. Deze week is het de beurt aan juweelontwerpster Sarah Mesritz, afgekort SMJD.

De Nederlandse ontwerpster Sarah Mesritz, afgekort SMJD, is de volgende strijdster van designcollectief De Invasie die zichzelf voorstelt in onze Black Box.

Elke week, gedurende 9 weken lang, laten we een nieuwe getalenteerde ontwerper aan het woord in onze Weekend Black Box. Eerder al kwamen modelabels Titi + The German Kid en Black Balloon, illustrator Strook en ontwerpster Margo Slingerland aan de beurt.

Deze week richt de Black Box-camera zich op de Nederlandse juweelontwerpster Sarah Mesritz. Zij specialiseert zich in gebreide en gehaakte sieraden en startte een jaar geleden haar eigen label SMJD.(VF)

De Invasie Flexpo Tour komt langs C-Mine in Genk (16 sep – eind dec), STUK in Leuven (9 nov – 13 nov) en Quinze & Milan in Kortrijk (eerste drie weekends van december). In Genk kunt u ook de Weekend Black Box bezoeken. Meer informatie op www.deinvasieverovertbelgie.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content